1. De Kosten

Hosting is in feite het huren van een stukje opslag, rekenkracht en geheugen van een server (dat is een hele sterke computer die meestal in een speciaal datacenter staat).

Eigenlijk kunt u hierop hetzelfde antwoorden als op de vraag; “wat kost een auto?” Omdat er zoveel verschillende websites kunnen en worden ontwikkelt met bijvoorbeeld veel of weinig functionaliteit, op maat ontworpen of met een bestaand ontwerp, is dat dus niet te zeggen. Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een exacte prijs voor uw wensen.

Nee, zodra wij alles hebben besproken en er is akkoord gegeven op de offerte dan zal de eerste helft betaald moeten worden als aanbetaling en als intentieverklaring. Bij de oplevering van de website de resterende helft.

Om uw website online te houden moeten wij als het ware een stukje van het internet ‘huren’ voor uw website. Deze kosten kunnen per maand, per kwartaal of per jaar betaald worden.

2. Help & Support

We hanteren geen opzegtermijn op het website abonnement. Je kunt dus elk moment besluiten om op te zeggen. Je kunt je eigen domeinnaam dan gewoon meenemen.

Ook na de aankoop bent u verzekerd van ondersteuning. Bij de oplevering van je website ontvang je van ons een servicecontract. Hiermee kunnen we dit onderhoud voor een bescheiden en vast bedrag voor je regelen. Als u een vraag heeft, belt of mailt u ons

3. Technisch

Dat kan uiteraard. Wij verhuizen de domeinnaam naar onze hosting. Je krijgt van ons nieuwe instellingen voor de e-mail zodat je deze kunt blijven gebruiken.

WordPress is een Content Management Systeem (CMS). Een CMS is bedoeld om het bijhouden van een website makkelijker te maken.

Een CMS maakt het voor minder technische mensen makkelijk(er) om content op een website toe te voegen en/of aan te passen. Dankzij een CMS hoef je vaak geen HTML-code te schrijven. Hierdoor kunnen niet-technische marketingmedewerkers content toevoegen aan de website.

Als u nog niet beschikt over een domeinnaam kunt u die bij ons laten vastleggen. Als u wel al een domeinnaam heeft kunnen wij die voor u koppelen aan de website die wij voor u maken.

Alle content in de vorm van afbeeldingen, illustraties en video’s moeten aangeleverd worden.

Als dit niet mogelijk is kunnen wij de website zelf voorzien van deze content tegen een bescheiden meerprijs.

null

Een toegewijd support team

Heb je een vraag maar het antwoord staat hier niet tussen? Gebruik dan het contactformulier hieronder zodat we uitgebreid antwoord kunnen geven op je vraag binnen 24 uur!

STEL JE VRAAG!