1. De Kosten

Hosting is in feite het huren van een stukje opslag, rekenkracht en geheugen van een server (dat is een hele sterke computer die meestal in een speciaal datacenter staat).

Eigenlijk kunt u hierop hetzelfde antwoorden als op de vraag; “wat kost een auto?” Omdat er zoveel verschillende websites kunnen en worden ontwikkelt met bijvoorbeeld veel of weinig functionaliteit, op maat ontworpen of met een bestaand ontwerp, is dat dus niet te zeggen. Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een exacte prijs voor uw wensen.

Nee, zodra wij alles hebben besproken en er is akkoord gegeven op de offerte dan zal de eerste helft betaald moeten worden als aanbetaling en als intentieverklaring. Bij de oplevering van de website de resterende helft.

Om uw website online te houden moeten wij als het ware een stukje van het internet ‘huren’ voor uw website. Deze kosten kunnen per maand, per kwartaal of per jaar betaald worden.

2. Help & Support

We hanteren geen opzegtermijn op het website abonnement. Je kunt dus elk moment besluiten om op te zeggen. Je kunt je eigen domeinnaam dan gewoon meenemen.

Ook na de aankoop bent u verzekerd van ondersteuning. Bij de oplevering van je website ontvang je van ons een servicecontract. Hiermee kunnen we dit onderhoud voor een bescheiden en vast bedrag voor je regelen. Als u een vraag heeft, belt of mailt u ons

Absoluut! Wanneer uw huidige website niet meer voldoet aan uw wensen, dan kunnen wij voor u een ontwerp maken. Bent u helemaal tevreden? Dan zullen wij overgaan tot de daadwerkelijke realisatie van uw nieuwe website.

In de meeste gevallen kunnen we je website binnen 72 uur opleveren. Dit geldt natuurlijk alleen voor werkdagen. Een aantal situaties kan de oplevering vertraging opleveren. (De 72 uur geldt alleen als alle content aanwezig is, denk aan teksten, foto’s, video’s en meer.)

Dat kunnen wij zeker en dat adviseren we graag. Goede teksten schrijven is namelijk een vak apart. Mijn Eigen Platform werkt daarom nauw samen met zeer ervaren (SEO) copywriters.

Mijn Eigen Platform maakt van elk template een unieke website door je huisstijl zoveel mogelijk door te voeren in het webdesign.

Mijn Eigen Platform heeft fotografen in dienst, maar wij kunnen wel op basis van je content een aantal mooie foto’s selecteren die je kunt gebruiken op je website.

Mijn Eigen Platform werkt samen met professionele vormgevers die een huisstijl voor je kunnen ontwikkelen die bij jou, je bedrijf en je doelgroep past. Deze huisstijl rollen we dan uit over je website.

Ja, dat kan. Meertaligheid is wel een extra optie en valt buiten het website pakket.

Natuurlijk kunnen wij aanpassingen voor je doorvoeren in tekst, nieuws of beeld. Deze aanpassingen doen wij tegen een vooraf afgesproken uurtarief tenzij u een onderhoudspakket bij ons heeft.

Updates doen wij. Mijn Eigen Platform werkt voortdurend aan de ontwikkeling van zijn producten. Je website zal dus regelmatig voorzien worden van een update zodat het systeem goed blijft werken en veilig blijft.

Websites van Mijn Eigen Platform zijn veilig en ingericht om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dat betekent dat wij al zoveel mogelijk hebben gedaan om je website technisch AVG-proof te maken. Daarnaast biedt het websitepakket je de mogelijkheden om zelf maatregelen te nemen.

Geen probleem, wij kunnen je domein voor je verhuizen. Hiervoor moet je bij je hosting provider een autorisatiecode aanvragen waarmee wij de verhuizing voor je in gang kunnen zetten.

Mijn Eigen Platform registreert het domeinnaam altijd op naam van de klant. Je blijft dus eigenaar en je mag ermee doen wat je wilt.

Wij koppelen uw website of webshop aan Google Analytics. Dit is een dienst van Google waarmee u in één oogopslag kunt zien hoeveel bezoekers uw website hebben bezocht.

Wanneer je een vraag hebt en het antwoord is niet te vinden in de FAQ adviseren we je persoonlijk contact op te nemen. Dat kan via mail of telefoon.

Mijn Eigen Platform is heel goed in het bouwen van websites. We kunnen je helaas niet helpen met:

  • Je internetverbinding
  • Netwerk- of wifiproblemen
  • Relatieproblemen
  • Vragen over producten/diensten van derden, zoals Google, Microsoft of Apple

3. Technisch

Dat kan uiteraard. Wij verhuizen de domeinnaam naar onze hosting. Je krijgt van ons nieuwe instellingen voor de e-mail zodat je deze kunt blijven gebruiken.

WordPress is een Content Management Systeem (CMS). Een CMS is bedoeld om het bijhouden van een website makkelijker te maken.

Een CMS maakt het voor minder technische mensen makkelijk(er) om content op een website toe te voegen en/of aan te passen. Dankzij een CMS hoef je vaak geen HTML-code te schrijven. Hierdoor kunnen niet-technische marketingmedewerkers content toevoegen aan de website.

Als u nog niet beschikt over een domeinnaam kunt u die bij ons laten vastleggen. Als u wel al een domeinnaam heeft kunnen wij die voor u koppelen aan de website die wij voor u maken.

Alle content in de vorm van afbeeldingen, illustraties en video’s moeten aangeleverd worden.

Als dit niet mogelijk is kunnen wij de website zelf voorzien van deze content tegen een bescheiden meerprijs.

Absoluut! Wij bij Mijn Eigen Platform zorgen ervoor dat uw nieuwe website en/of webshop goed werkt op alle mobiele apparaten, zoals een smartphone, tablet en desktop.

Ja, naast websites zijn wij ook gespecialiseerd in het bouwen van webshops.

Absoluut! Wij zullen allereerst controleren of uw gewenste domeinnaam nog vrij is en zullen hem vervolgens in overleg voor u vastleggen. Het geregistreerde domein zal voor 1 jaar worden vastgelegd en zal jaarlijks verlengd dienen te worden.

Je krijgt geen beperking in het aantal pagina’s en je kunt dus zoveel hoofd- en subpagina’s aanmaken als je wilt.

Alle websites die door Mijn Eigen Platform worden opgeleverd zijn responsive. Dit betekent dat de website altijd geoptimaliseerd wordt vertoond op desktop, laptop, tablet of mobiele telefoon.

Dat kan zeker! Sterker nog, elke klant van Mijn Eigen Platform krijgt van ons een SSL-certificaat op het domein. Tijdvooreenstie vindt de veiligheid van websites heel belangrijk.

Jazeker! Zowel je website zelf als het CMS is technisch volledig geoptimaliseerd voor Google. Dat betekent dat je alle middelen tot je beschikking hebt om je website goed vindbaar te maken in Google.

Ja, wij kunnen ook overweg met een eigen ontwerp. We stellen daarvoor een aparte offerte op omdat wij het ontwerp moeten omzetten naar templates. Wil je weten wat je ontwerp zou kosten? Neem dan contact met ons op.

null

Een toegewijd support team

Heb je een vraag maar het antwoord staat hier niet tussen? Gebruik dan het contactformulier hieronder zodat we uitgebreid antwoord kunnen geven op je vraag binnen 24 uur!

STEL JE VRAAG!