Design. Ontwikkeling. Groei.

Website

WordPress-websites worden gebouwd vanuit een template: het geraamte van de website. Het template bepaalt hoe de website is ingericht, navigeert en werkt, de vormgeving daarentegen is geheel op maat. Zo’n geraamte kun je zelf bouwen óf verbouwen wanneer je kiest voor een bestaand exemplaar.

Wat je keuze ook is, je krijgt een website die bij jou past als gegoten!

Met de populaire webshopmodule WooCommerce is een WordPress-website om te bouwen tot een webshop op maat. Door de vele beschikbare plug-ins kan iedere gewenste webshopfunctionaliteit worden toegevoegd.

Gebruiksvriendelijk voor jou, voor ons en voor de online shopper.

Wilt u zich onderscheiden van de rest? Laat ons uw merkidentiteit creëren. Onze branding-experts helpen u om uw merk te (her) positioneren. Met een frisse blik op wat je doet en wat je doelen zijn, brengen we je merk naar het volgende niveau.

WordPress is altijd responsive. Dat houdt in dat de website zich automatisch aanpast aan het scherm van je bezoeker: desktop, laptop, tablet of smartphone.

Het CMS-systeem (Content Management Systeem) heeft een SEO plug-in die je website helpt hoog in Google te eindigen.

Daarnaast bieden wij ook een geavanceerd SEO-plan op maat.

Simpel gezegd wordt jouw website beter vindbaar.

Als open source-systeem krijgt WordPress regelmatig updates en nieuwe plug-ins. Deze moeten geïnstalleerd worden om je website soepel te laten draaien en tegen hackers te beschermen.

Bij de oplevering van je website ontvang je van ons een servicecontract. Hiermee kunnen we dit onderhoud voor een bescheiden en vast bedrag voor je regelen.

Bedrijven op het internet

 • Bedrijven met website
 • Omzet via website

Maatwerk

Al ons ontwerpen zijn uniek voor uw bedrijf ontworpen, daarom hanteren wij ook geen vaste kosten.

Alles is maatwerk en wordt special voor de klant gemaakt.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization (zoekmachineoptimalisatie).

Je website word zo gemaakt dat de website zo goed mogelijk vindbaar is in de zoekmachine.

SSL Beveiligd

Een SSL certificaat is een bestand dat zorgt voor een betere beveiliging van gegeven tussen jouw website (de server) en een internet browser (zoals Chrome of Safari).

Proactieve Monitoring

Proactieve monitoring is dat wij uw website in de gaten houden om verstoringen te voorkomen zodat u zich kunt focussen op uw werk en bedrijf.

Hosting

Hosting is eigenlijk het huren van een stukje webruimte op een server waarop je bestanden die jouw website vormen opslaat.

Een server is eigenlijk een computer die 24 uur per dag in verbinding staat met het internet. Zo is uw website over de hele wereld te zien.

Onderhoud

Het is natuurlijk erg belangrijk dat uw website up-to-date blijft en dat er aanpassingen aan gedaan kunnen worden.

Mobiele Gebruikers

Is jouw website al mobiel-vriendelijk? Steeds meer mensen maken gebruik van een mobiele telefoon of tablet bij het bezoeken van een website. Voor sommige van onze klanten lopen deze cijfers op tot wel 51 procent!

Laat je mobiele gebruikers dus niet links liggen. Een website die geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik is vandaag de dag strikte noodzaak.

Met spoed online? Bel of mail
en vraag naar de Ikwilvandaagonline mogelijkheden!

Offerte Aanvragen

  Jouw Naam *

  E-Mail Adres *

  Heeft u al een domeinnaam en/of hosting? *

  Heeft u al een logo of huisstijl? *

  Hoeveel pagina's heeft de website geschat nodig? *

  Jouw Website

  Inspiratie Website

  Project Budget *

  Project Tijdsruimte *

  Services *

  Extra Services
  Tablet VersieNotebook VersieLogo VectoriserenSocial Media ManagementAdvertentie ManagementHosting, Domein- & MailregistratieCMS Wordpress Training

  Project Omschrijving

  Project Bestanden